Concert Passie voor de Wereld

Nieuws

Passie voor de Wereld definitief geannuleerd

Geplaatst op7 januari 2022 0

Passie voor de Wereld definitief geannuleerd. Oorspronkelijk gepland voor oktober 2020 ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties en na meerdere keren een nieuwe datum gepland te hebben, is besloten om het gezamenlijke concert van de orkesten Orkest Eendracht , Sempre Crescendo en het Bouwkundekoor op 15 mei a.s. niet door te laten gaan. »

Lees verder
Nieuws

Concert verplaatst

Geplaatst op23 mei 2020 0

Helaas is het i.v.m. het coronavirus niet mogelijk om het concert in 2020 en 2021 te houden. Gezamenlijk hebben de 3 verenigingen besloten het concert te verplaatsen naar zondag 15 m ei 2022. »

Lees verder
Cooperatiefonds cheque
Nieuws

Donatie Rabobank Coöperatiefonds

Geplaatst op21 februari 2020 0

Het projectteam van Passie voor de Wereld heeft van het Coöperatiefonds van Rabobank Salland een mooie donatie van € 1500,00 gekregen.»

Lees verder
Foto Sempre Crescendo
Deelnemers

Even voorstellen Sempre Crescendo

Geplaatst op4 januari 2020 0

Muziekvereniging Sempre Crescendo bestaat uit een orkest, jeugdorkest Jong Sempre en slagwerkgroep. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waarbij met plezier muziek maken voorop staat. »

Lees verder
Groepsfoto Het Bouwkundekoor
Deelnemers

Even voorstellen Het Bouwkundekoor

Geplaatst op3 januari 2020 0

Het Bouwkundekoor bestaat nu meer dan 35 jaar en is ontstaan uit een spontane actie vanuit het Bouwkundetheater in Deventer. Het koor heeft haar wekelijkse repetities in de theaterzaal van Bouwkunde. Het koor telt 80 leden met sopranen, mezzo’s, alten, tenoren en bassen. »

Lees verder
Groepsfoto Eendracht Colmschate
Deelnemers

Even voorstellen Eendracht

Geplaatst op2 januari 2020 0

Orkest Eendracht is een vereniging uit Colmschate die al ruim 90 jaar bestaat. Naast een harmonieorkest van ruim 35 leden hebben wij een opleidingsorkest van ongeveer 10 leden en een startorkest van 5 leden. »

Lees verder
Wereldbol temp
Nieuws

Nieuw concert Passie voor de Wereld

Geplaatst op1 januari 2020 0

Een nieuw uniek concert in de Deventer Schouwburg door twee Deventer orkesten en koor. Het concert staat in het teken van 75 jaar Verenigde Naties en dan nog meer tekst vanuit het projectteam.»

Lees verder